There’s no half-singing in the shower. You are either a Rock Star or an Opera Diva

Zang Stemcentrum FrancisDe een zingt onder de douche, de ander verdient zijn brood met zingen. Wat je ook doet, zingen is gezond! Uit onderzoek blijkt zelfs dat zingen zorgt voor een betere weerstand en goed werkt tegen stress. Voor velen is zingen een uitlaatklep, het is bevrijdend, ontspannend en zingen maakt je vrolijk. Ook al heb je misschien geen bijzonder mooie stem, dat wil nog niet zeggen dat je niet kán zingen. Ben je misschien benieuwd naar wat je allemaal uit jouw (zang)stem kan halen? Of wil je als (professioneel) zanger extra ondersteuning/ training voor je stem?

Stemcentrum Francis staat bovenal voor ‘gezond’ zingen en sluit aan op wat jij wilt leren! Door middel van zangcoaching, gebaseerd op logopedische inzichten en kennis, gaan we kijken hoe we samen de zangtechnieken en zangkwaliteiten (verder) kunnen ontwikkelen. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk om gewoon lekker te zingen, in wat voor stijl dan ook!

Als je het fijner vindt om samen met een vriend of vriendin te zingen, is dat ook mogelijk. Samen kunnen we op zoek gaan naar een mooie tweeklank.

Of zouden jullie met het koor of toneelgroep eens willen kijken wat er nog verbeterd kan worden? Denk hierbij aan het optimaliseren van de samenzang, meer informatie over het verzorgen van de stem. Dit is al mogelijk vanaf één sessie, maar kan ook op projectbasis, zoals bij de voorbereidingen van een uitvoering.

Ik ben tevens als zangdocente verbonden aan Gitaarschool Vlaardingen. Hiervoor gelden andere tarieven, zie hier.

 

Zangeres Francis

Op zoek naar een zangeres voor studiowerk of live, voor bijvoorbeeld een trouwceremonie of bedrijfsfeestje (zowel lead- als backingvocals)? Beluister hier een aantal fragmenten en informeer naar de mogelijkheden: info@stemcentrumfrancis.nl

Neem ook eens een kijkje op deze pagina’s: