Naast individuele training en coaching verzorgt Stemcentrum Francis ook (preventieve) groeps-/bedrijfstrainingen en workshops.
In sommige beroepen is een stem die ‘meewerkt’ erg belangrijk. Een timmerman kan niet zonder hamer en een leerkracht (of wat voor spreekberoep dan ook) kan niet zonder stem. Het is daarom van belang om stemproblemen (en daarmee ziekteverzuim!) te voorkomen.

Als bedrijf wil je tevens een goed visitekaartje afleveren en stemgebruik speelt hierbij een grote rol. Denk aan een telefoontraining, presentatietraining maar ook theorie zoals ‘Hoe werkt het stemapparaat’ en ‘Hoe verzorg ik mijn stem?’.
Deze trainingen zijn o.a. bedoeld voor leerkrachten, theatergezelschappen, callcentermedewerkers, koren, sportinstructeurs, woordvoerders, enzovoorts.

Sommige bedrijven hanteren een vitaliteitsbudget. Het is daarom ook mogelijk om Stemcentrum Francis in te huren voor bijvoorbeeld een sessie adem- en ontspanningsoefeningen (zowel individueel als in groepsverband).

Remember to explore


Een zakelijke workshop of training is maatwerk. Samen kunnen we bekijken welke mogelijkheden het beste bij het bedrijf aansluiten. Vrijblijvend informatie opvragen? Neem gerust contact met me op.

 

Ben je op zoek naar een praktijkwaarnemer, freelance docent of extra begeleiding voor een project? Klik dan hier voor meer informatie.