Een praktijkwaarnemer nodig bij afwezigheid? Dat kan, zowel voor een korte als langere periode.

Iedere zelfstandige ondernemer loopt er wel eens tegenaan; de boel moet doordraaien maar je wordt bijvoorbeeld (langdurig) ziek. Of er is een kindje op komst, of je wil het gewoonweg even rustiger aan doen; een sabbatical. Of het is in een bepaalde periode erg druk en je hebt daar extra hulp bij nodig. Wat de reden ook is, het is mogelijk om mij in te schakelen voor een tijdelijke opdracht. Ik neem in die periode de praktijk graag waar!

Ik ben alleen beschikbaar voor opdrachten die binnen mijn straatje liggen. Zo doe ik hetgeen waar ik goed in ben en kan jij in alle rust de praktijk tijdelijk aan mij overdragen.

Een praktijkwaarneming is natuurlijk maatwerk, dus neem contact op om geheel vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

 

Naast het waarnemen van een praktijk, zijn er ook mogelijkheden op het gebied van meewerken aan een project, zoals bijvoorbeeld een uitvoering van een theatergezelschap, koor of schoolmusical. Of kan ik als gastdocent les komen geven, bijvoorbeeld over de anatomie van het stemapparaat of een kortdurende cursus over adem, stem en/ of zang. Misschien heb je wel een jurylid nodig voor bij audities? Of is er op je werk nog vitaliteitsbudget over voor een uurtje ontspanningsoefeningen? Zolang het binnen mijn vakgebied blijft, deel ik mijn kennis en ervaring heel graag!

Voor meer vrijblijvende informatie kun je het beste even contact opnemen. Kijk ook even op deze pagina en misschien vind je dit ook interessant.

 

Do what you do best, outsource the rest