STEMCENTRUM FRANCIS OVER... AANBOD, TARIEVEN & VERGOEDINGEN SAMENWERKING & LINKS CONTACT & ROUTE

06-414 808 30

info@stemcentrumfrancis.nl

Da Costastraat 11 | 5251 LV VLIJMEN

© 2014 Stemcentrum Francis

Algemene informatie

Terug (geschiedenis) Stemcentrum Francis Contact & route Stemcentrum Francis

SAMENWERKING & LINKS

NEDERLANDSE VERENIGING VOOR LOGOPEDIE EN FONIATRIE


De beroepsvereniging voor logopedisten.www.nvlf.nl

KWALITEITSREGISTER PARAMEDICI


Het Kwaliteitsregister Paramedici is een vrijwillig register voor een groot aantal paramedische beroepsgroepen. Via het kwaliteitsregister wordt geregistreerd of een paramedicus voldoet aan de opleidingseisen van de Wet BIG (Beroepen in de individuele Gezondheidszorg) en of deze beschikt over de benodigde kennis en ervaring.

www.kwaliteitsregisterparamedici.nl

SAMENWERKING

Binnen de logopedische therapie is het soms nodig om te overleggen met andere betrokken artsen of specialisten zoals de huisarts, KNO-arts, zangdocent of fysiotherapeut. Dit gebeurt altijd met medeweten van de patiënt.

Maar naast overleggen, staat Stemcentrum Francis open voor samenwerking, mits er aansluiting is op het aanbod, werkwijze en visie van de praktijk. Waarom zouden we geen gebruik maken van elkaars talenten als we daarmee verder komen? ‘Verder kijken dan je neus lang is’ sluit dan ook aan op de visie van Stemcentrum Francis. Soms is het daarom ook goed om naast je eigen kwaliteiten de kwaliteiten van andere specialisten in te zetten.

Stemcentrum Francis werkt samen met Touch of Pink (Cuijk). Touch of Pink is een praktijk speciaal voor vrouwen, waar massage, ontspanning en pijnverlichting centraal staan. Stemcentrum Francis en Touch of Pink sluiten qua visie goed op elkaar aan en door onze samenwerking kunnen we dan ook een completer aanbod bieden op het gebied van holistische dienstverlening. We hebben onze krachten gebundeld en door middel van massage, ontspanningsoefeningen, en ademtherapie willen we mensen de gelegenheid geven (beter) te leren ontspannen. Stemcentrum Francis en Touch of Pink ontwikkelen ook regelmatig workshops op het gebied van ontspanning. Blijf op de hoogte via de site en social media of neem (vrijblijvend) contact met ons op.


Het werkgebied van Stemcentrum Francis (Waalwijk – Den Bosch) breidt zich hiermee ook uit naar omgeving Cuijk - Nijmegen.

LINKS

TOUCH OF PINK | CUIJK


Dè praktijk speciaal voor vrouwen waar ontspanning en pijnverlichting centraal staan.www.touchofpink.nl