Binnen de logopedische therapie is het soms nodig om te overleggen met andere betrokken artsen of specialisten zoals de huisarts, KNO-arts, zangdocent of fysiotherapeut. Dit gebeurt altijd met medeweten van de patiënt.

Maar naast overleggen, staat Stemcentrum Francis open voor samenwerking, mits er aansluiting is op het aanbod, werkwijze en visie van de praktijk. Waarom zouden we geen gebruik maken van elkaars talenten als we daarmee verder komen? ‘Verder kijken dan je neus lang is’ sluit dan ook aan bij de visie van Stemcentrum Francis. Soms is het daarom ook goed om naast je eigen kwaliteiten de kwaliteiten van andere specialisten in te zetten.


Touch of Pink

 

 

Stemcentrum Francis werkt samen met Touch of Pink (Cuijk), Praktijk voor ontspanning en pijnverlichting: www.touchofpink.nl en www.facebook.com/touchofpink
Het werkgebied van Stemcentrum Francis (Waalwijk – Den Bosch) breidt zich hiermee uit naar omgeving Cuijk.

 

 

 

Gitaarschool Vlaardingen
Daarnaast werkt Stemcentrum Francis samen met Gitaarschool Vlaardingen! Ik zal daar per januari 2016 het onderdeel zanglessen/coaching en zangworkshops op me gaan nemen. Voor meer informatie klik hier.
Het werkgebied van Stemcentrum Francis breidt zich hiermee ook uit naar Zuid Holland. De gitaarschool is een begrip in Vlaardingen en bestaat in 2016 alweer 20 jaar. Neem eens een kijkje op de website en Facebookpagina.

 


Zie jij een samenwerking met Stemcentrum Francis ook wel zitten? Laten we dan eens samen sparren! Je kunt me hier bereiken.

 

Een wijde blik verruimt het denken