STEMCENTRUM FRANCIS OVER... AANBOD, TARIEVEN & VERGOEDINGEN SAMENWERKING & LINKS CONTACT & ROUTE

06-414 808 30

info@stemcentrumfrancis.nl

Da Costastraat 11 | 5251 LV VLIJMEN

© 2014 Stemcentrum Francis

Algemene informatie

Terug (geschiedenis) Stemcentrum Francis Contact & route Stemcentrum Francis

NIEUWSBERICHTEN EN ACTIES

03 JANUARI 2014 | GEWIJZIGDE TARIEVEN

Met de komst van het nieuwe jaar zijn de tarieven gewijzigd. De tarieven voor logopedie in 2014 zijn door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZA) herzien en vastgesteld.


01 JANUARI 2014 | NIEUW JAAR!

Stemcentrum Francis wenst iedereen een gelukkig maar vooral gezond nieuw jaar!


02 DECEMBER 2013 | FEESTDAGEN

De feestdagen komen in zicht. Wat dacht je van een cadeaubon voor een massage? Of misschien een bon voor een les zangcoaching? Cadeaubonnen gaan vanaf 5,- en kunnen op het hele aanbod (m.u.v. logopedie) worden ingewisseld. Voor meer info of bestellen mail naar info@stemcentrumfrancis.nl


02 DECEMBER 2013 | ZORGVERZEKERING

Het is goed om deze maand nog even naar je zorgverzekering te kijken voor 2014. Het is niet het leukste klusje en de polissen zijn erg ingewikkeld geworden en daardoor moeilijk te vergelijken …maar het is de moeite waard!


Denk je dat jij, je partner of kind in 2014 adem-/ stemtherapie (logopedie) nodig heeft?

Logopedie wordt door de zorgverzekeraar vergoed uit het basispakket. Dat zegt echter niks over de hoogte van de vergoeding die je vanuit de zorgverzekeraar krijgt. In 2014 is een groeiende groep logopedisten niet- gecontracteerd, waaronder Stemcentrum Francis. Halverwege 2013 heeft het Stemcentrum de contracten met zorgverzekeraars al opgezegd en voor 2014  heeft Stemcentrum Francis besloten wederom geen contracten met zorgverzekeraars te tekenen.


Hier een aantal dingen om over na te denken/ rekening mee te houden bij het kiezen van je zorgverzekering:


Al met al; succes met het vinden van de best passende zorgverzekering!


01 OKTOBER 2013 | VERHUISD

Vanaf 1 oktober is Stemcentrum Francis gevestigd aan de Da Costastraat 11 in Vlijmen. Je bent van harte welkom in mijn nieuwe praktijkruimte.
15 AUGUSTUS 2013 | RECLAME

Heeft u deze fietstas al voorbij zien komen in de regio Vlijmen?
9 JULI 2013 | STEMCENTRUM FRANCIS BESTAAT 2 JAAR!

Het Stemcentrum bestaat in augustus 2 jaar, waarvan 1 jaar onder de huidige naam Stemcentrum Francis, Logopedie Stemtherapie en Zang. Voorheen was de naam Stemcentrum Mevrouw Stemband en werd er voornamelijk zangcoaching gegeven. Nu biedt het Stemcentrum veel meer dan dat! Klik hier voor het volledige aanbod van het Stemcentrum


Om het 2-jarig bestaan te vieren kun je deze zomer (t/m 31 augustus 2013) een afspraak maken voor een (proef)les zang van 30 minuten voor maar 10,- euro! Klik hier voor meer informatie over zangcoaching binnen Stemcentrum Francis


16 MEI 2013 | TRADITIONELE INDONESISCHE MASSAGE WINNEN?

Spread the word, want bij 150 likes op Facebook verloot ik een Indonesische massage naar keuze (Pitjit Muka of Pitjit Belakang). De winnaar mag de massage (bedoeld voor vrouwen) ook aan iemand kado doen, bijvoorbeeld aan je vriendin of moeder.


Dus like en/ of deel de pagina van Stemcentrum Francis: www.facebook.com/stemcentrumfrancis


Bedankt en graag tot ziens in mijn praktijk!


9 MEI 2013 | VANAF NU IN HET AANBOD: PITJIT!

Pitjit is een traditionele Indonesische massage. Binnen Stemcentrum Francis gaat al veel aandacht uit naar ontspanning, lichaamswerk en adem. Maar ook massage is een vast onderdeel binnen het stemcentrum; de strottenhoofdmassage wordt namelijk al geruime tijd regelmatig toegepast. Graag breid ik het stukje massage uit, aangezien dit een mooie aanvulling is op het aanbod van Stemcentrum Francis. Veel mensen kampen tegenwoordig met stress. Vaak slaat deze stress of spanning op het lichaam. Om te voorkomen dat deze (spier)spanning nog meer problemen veroorzaakt is het soms ook wel eens goed om lekker los gemasseerd te worden. Ontspannend, pijnverlichtend… en even tijd voor jezelf en je lijf.

3 MAART 2013 | SAMENWERKING MET TOUCH OF PINK

Stemcentrum Francis gaat samenwerken met Touch of Pink in Cuijk. In de nieuwsbrief van Touch of Pink staat een stukje hierover geschreven. Klik hier voor de nieuwsbrief van Touch of Pink


27 FEBRUARI 2013 | BLOG TOUCH OF PINK / LOVE LIFE MISSION

Op het blog van Touch of Pink staat een artikel over het Stemcentrum. Klik hier om het artikel te lezen

Ook Love Life Mission heeft een artikel geschreven over Stemcentrum Francis. Klik hier om het artikel te lezen


LEVEN MET EEN PANIEKSTOORNIS

Erg interessant om te lezen: de Facebookpagina over ‘leven met een paniekstoornis’. Ongeveer 4 op de 10 mensen heeft last van een paniekstoornis. Het zijn serieuze klachten en daarom ook de aandacht meer dan waard. Stemcentrum Francis kan je hierbij helpen. Informeer naar de mogelijkheden.

Klik hier om naar de Facebookpagina van ‘Leven met een paniekstoornis’ te gaan