Welkom op de website van Stemcentrum Francis!

Praktijk voor logopedie, adem, stem, zang, massage en voice-over

Wordcloud Stemcentrum FrancisStemcentrum Francis is een gespecialiseerde (logopedie)praktijk, gestart in 2011 vanuit de liefde voor de (zang)stem. Inmiddels heeft het stemcentrum een vollediger aanbod en in de wordcloud hiernaast zie je een aantal woorden die een relatie hebben met de mogelijkheden in de praktijk. Klik op de afbeelding voor een vergroting. Door deze steekwoorden wordt het aanbod van Stemcentrum Francis wellicht wat duidelijker en misschien herken je iets in één (of meer) van deze woorden?

Van origine ben ik logopedist, maar je kunt dus zeker ook zónder (logopedische) klacht bij Stemcentrum Francis terecht. Naast therapie geef ik namelijk ook (preventieve) workshops en trainingen op het gebied van adem, stem en zang, auditietraining etc. Mijn interesse voor masseren is ontstaan na de cursus Manuele Facilitatie van de Larynx , oftewel strottenhoofdmassage. Omdat massage dichtbij ontspanning en adem ligt, heb ik het massage-aanbod uitgebreid met Traditionele Indonesische massage; Pitjit. Omdat mijn interesse voor de stem niet uit de lucht komt vallen, kun je bij Stemcentrum Francis ook terecht voor Voice-over opdrachten en ben ik te boeken als (studio)zangeres.

 

Lees gerust verder op deze website om de mogelijkheden van het stemcentrum te ontdekken. Stemcentrum Francis is natuurlijk ook te vinden op Facebook, waar je op de hoogte kunt blijven van leuke feitjes, nieuws en nieuwsberichten van de praktijk. Het zou leuk zijn als je de pagina volgt!

Wil je meer informatie over Stemcentrum Francis of heb je interesse in één van de onderdelen van de praktijk, neem dan geheel vrijblijvend contact op.

 

Graag tot ziens in mijn praktijk!
Francis Dolmans-Stahlecker