STEMCENTRUM FRANCIS OVER... AANBOD, TARIEVEN & VERGOEDINGEN SAMENWERKING & LINKS CONTACT & ROUTE

06-414 808 30

info@stemcentrumfrancis.nl

Da Costastraat 11 | 5251 LV VLIJMEN

© 2014 Stemcentrum Francis

Algemene informatie

Terug (geschiedenis) Stemcentrum Francis Contact & route Stemcentrum Francis

CONTACTGEGEVENS

STEMCENTRUM FRANCIS | VLIJMEN

Francis Dolmans-Stahlecker


Adres

Da Costastraat 11

5251 LV Vlijmen


Contact

Telefoonnummer: 06-41480830

E-mail: info@stemcentrumfrancis.nl

Website: www.stemcentrumfrancis.nl


Overige gegevens
Rekeningnummer: IBAN NL56 TRIO 0254 7976 60

BTWnr: NL153075156B01

KvK: 53328884


Ingeschreven in Kwaliteitsregister Paramedici: 29914852891


BEHANDELING ALLEEN OP AFSPRAAK

Informeer naar de mogelijkheden, ook voor sessies in de avonduren of op zaterdag.


STEMCENTRUM FRANCIS | CUIJK (REGIO NIJMEGEN)

Het is tevens mogelijk om een afspraak bij Stemcentrum Francis te maken in Cuijk. Informeer naar de mogelijkheden en beschikbare data.


Grotere kaart weergeven

ROUTEBESCHRIJVING

Stemcentrum Francis is gevestigd in Vlijmen (tussen Den Bosch en Waalwijk). Er is voldoende gratis parkeergelegenheid tegenover de zij-ingang van de praktijk. Onderaan deze pagina zie je een plattegrond, waarbij het mogelijk is om een route naar Stemcentrum Francis te berekenen. Een algemene beschrijving en de route met het openbaar vervoer wordt hieronder weergegeven.


MET DE AUTO VANUIT DE RICHTINGEN 'S-HERTOGENBOSCH, EINDHOVEN EN UTRECHT
Volg de Rijkswegen A2 en de A59. Op de A59 neem je afslag 43 Nieuwkuijk. Onder aan de afslag ga je rechtsaf (Wolput), daarna ga je aan het einde van de weg rechts het viaduct onder. Ga met de bocht mee naar links de Nassaulaan op en neem dan de eerste weg rechts (Beneluxlaan). Na de brievenbus rechts naar de Jacob van Lennepstraat en gelijk links de Da Costastraat in.

Aan je rechterhand vind je de ingang van Stemcentrum Francis (te herkennen aan het logopedistenembleem naast de houten poort). Aan de linkerzijde van de straat kun je gelijk parkeren.

MET DE AUTO VANUIT DE RICHTINGEN WAALWIJK EN TILBURG
Volg de Rijkswegen A261 en A59. Op de A59 neem je afslag 43 Vlijmen. Aan het eind van de afrit, neem op de rotonde de 2e afslag. Rij rechtdoor tot de bocht en sla dan linksaf naar Burgemeester van Houtplein (winkelgebied). Sla bij de kerk linksaf naar de Nassaulaan en ga bij het gebouw 'Caleidoscoop' rechts de Jan Steenstraat in. Ga meteen naar links de Vondelstraat op. Pak in de bocht de linker weg (Jacob van Lennepstraat). Neem de 2e straat links, De Da Costastraat.

Aan je rechterhand vind je de ingang van Stemcentrum Francis (te herkennen aan het logopedistenembleem naast de houten poort). Aan de linkerzijde van de straat kun je gelijk parkeren.

MET HET OPENBAAR VERVOER (TREIN EN/OF BUS)
Vanaf centraal Station 's-Hertogenbosch  of Tilburg neem je lijndienst 136. Stap uit bij de halte Nassaulaan. Vanuit hier is het nog geen 5 minuten lopen naar de Da Costastraat.